Skip to main content

Wij zorgen voor de ideale match tussen werkgever en kandidaat. 

Onze missie is helder: gemotiveerde, gelukkige medewerkers voortbrengen die we vol vertrouwen kunnen presenteren binden aan onze gewaardeerde klanten.

Hoe het begon

Drie jeugdvrienden met diverse ervaringen, maar één gedeeld enthousiasme en geloof in duurzaam en impactvol ondernemen. 

Maak kennis met Filip, Carl en Annabel.

In 2020 ondervond Filip, ervaren in het opzetten van start-ups in de Tech-sector, de uitdagingen van marktkrapte. 

Samen met Carl, financieel expert met een ondernemerkriebel en Annabel, een ervaren recruiter met een frisse kijk op de sector, richtte hij in januari 2021 Headit op.

Vandaag zijn we trots op de waarden die Headit vertegenwoordigt en op ons team, dat dagelijks vol passie en energie paraat staat. Het leiden van ons kantoor blijft gestuurd vanuit een passie voor ondernemen, en geloof in één essentiële overtuiging: doe je werk met plezier en overgave.

Over ons

Wij zijn een gespecialiseerd wervings- en selectiekantoor gericht op vaste werving van Support profielen. We gaan op zoek naar de ideale match voor zowel werkgever en kandidaat.

Een HR partner voor uw bedrijf:
Door een intensief rekruteringsproces en uitgebreide screening selecteren wij de geschikte mensen voor uw organisatie. In deze uitdagende markt verzorgen wij als partner de zoektocht naar de juiste medewerkers zodat de groei en succes van uw organisatie verzekerd is. Wij nemen de tijd om onze kandidaten grondig te leren kennen en stellen jullie de beste match voor, met aandacht voor jullie noden.

Een carrière partner:
Voor kandidaten bieden wij ons volle engagement om samen op zoek te gaan naar je volgende droomjob. Als partner van jouw carrière begeleiden wij je bij iedere stap om je kansen op de de arbeidsmarkt te optimaliseren. Klaar voor een volgende uitdaging? We nodigen je graag uit voor een verkennend gesprek.

Benieuwd naar onze partnerbedrijven? Bezoek website Amotek

Ons team

Annabel Joris

Operations manager & co-founder

Carl Nicolay

Financial expert & co-founder

Filip Smet

Co-founder

Louelle Di Capua

Recruitment & Account Manager

Raissa Van Der Aa

Recruitment Consultant

Jolien Lambrechts

Recruitment Consultant

Nikoleta Suljak

Junior Recruitment Consultant

Louis Mondt

Junior Recruitment Consultant